Vegetarisk ärtsoppa med smak av mynta
Salladsbuffé
Pastasallad med kyckling serveras med dressing
Rhode Islanddressing och Currydressing
Vi serverade en krämig fisksoppa idag. De matgäster som åt av soppan tyckte den var jättegod. De fick bröd och ost till, jag gjorde även en pastasallad med kyckling som var uppskattad.
Tjejerna i 4:an ville ha receptet på Rhode Island dressingen så den kommer längre ner.
Mellanmål idag fick våra matgäster bl a risgrynsgröt och det var ju populärt. Några åt så det fick ont i magen:) Jag hoppas att det gått över nu. Kram på Er!
Rhode Island dressing
4 port
1 dl cremé fraiche eller gräddfil
1 dl majonäs
½ dl chilisås
1 krm salt
1 krm malen vitpeppar
1- 2 msk finhackad persilja om man vill ha det i.
Blanda alla ingredienser. Smaka av med salt och peppar.
Lycka Till!!