Här gör jag canelloni B-)
Det doftar ljuvligt
Till denna canelloni serverades en sallad på tre olika sorter,röd lök, ärtskott och jordgubbar över detta sedan en olivolja, balsamico och flingsalt. Ljuvligt♥
Många som åt av det vegetariska idag tyckte det var supergott :)
Dagens lunch Biff Stroganoff med ris var mycket omtyckt.
Lilla gruppen fick jordgubbar och melon till efterrätt :-*
En del av Salladsbuffén
Aubergineäggplanta, äggört (Solanum melongena) är en växtart . Arten odlas som grönsak och den vanligaste typen är lila på utsidan men vit på insidan. Den är släkt med potatis och tomat och används i medelhavsländerna ofta just på samma sätt som potatis.
Aubergine äts stekt, rostad, bakad, kokt, gratinerad eller panerad. Ofta med olivolja och tomat.
Aubergine äts stekt, rostad, bakad, kokt, gratinerad eller panerad. Ofta med olivolja och tomat.
Om man lägger auberginer i saltlake i en timme före tillagning suger de sedan upp mindre fett och får en fin sälta på köpet.