Personal

Personal

18 dec. 2013

Julbuffé " kan vi äta varje dag"

 5 sorters sill


 Kalkonbröst
 Varmrökt laxsallad
 Brysselkål med rödkål och clementiner
 Gravad lax
 Julskinka

 Det varma bestod av Janssons Frestelse, köttbullar, prinskorv, rödkål, kokt potatis.
 Vegetarisk Janssons Frestelse
 Marinerad quornfilé i honung, apelsin,ingefära.
Kålrotslåda med smak av ingefära.
Falafel, soyakorv och lite till förstårs stod det på vegmenyn.
 
Idag så serverade vi en Julbuffé :)  med JULMUST!
"Åhh vet du vad Veronica....det här kan vi äta varje dag. Julmat är sååå gott."
Alla våra matgäster gav oss guldstjärnor idag***
Kärlek till Er ♥♥♥
Nu är det 2 dagar kvar till jullovet. Nu kör vi.....