Personal

Personal

24 sep. 2012

Vegetarisk Auberginefylld Canelloni

 Här gör jag canelloni B-)
 Det doftar ljuvligt
 Till denna canelloni serverades en sallad på tre olika sorter,röd lök, ärtskott och jordgubbar över detta sedan en olivolja, balsamico och flingsalt. Ljuvligt♥
Många som åt av det vegetariska idag tyckte det var supergott :)
 Dagens lunch Biff Stroganoff med ris var mycket omtyckt.


 Lilla gruppen fick jordgubbar och melon till efterrätt :-*
En del av Salladsbuffén
Aubergineäggplanta, äggört (Solanum melongena) är en växtart . Arten odlas som grönsak och den vanligaste typen är lila på utsidan men vit på insidan. Den är släkt med potatis och tomat och används i medelhavsländerna ofta just på samma sätt som potatis.
Aubergine äts stekt, rostad, bakad, kokt, gratinerad eller panerad. Ofta med olivolja och tomat.
Om man lägger auberginer i saltlake i en timme före tillagning suger de sedan upp mindre fett och får en fin sälta på köpet.